Waarom wij gek zijn op de herfst!

1178

Afgelopen zomer hadden we te maken met een flinke hittegolf. Hoewel we toen af en toe snakten naar wat koudere dagen, vinden we het misschien stiekem wel jammer dat de herfst nu écht is aangebroken. Vooral als je een echt zomertype bent. Toch zitten er wel voordelen aan de herfst! De redactie van Jij&Wij deelt haar favorieten!

Nieuwe collecties
Als je in de winkel werkt, ben jij één van de eersten die alle nieuwe items ziet. Denk aan najaarskleding, maar ook home accessoires, nieuwe gadgets of kleuren cosmetica helemaal in herfsttinten! En het fijnste van alles? Jij kunt het als eerste shoppen, mét personeelskorting!

Nieuwe garderobe
Het einde van de zomer betekent ook: tijd voor nieuwe kleding! Laagjes, sjaals, vesten, heerlijke truien om je in te verstoppen en cosy socks! Vind jij najaarskleding stiekem ook leuker dan zomerkleding?

Warme maaltijden
Waar we in de zomer vaak zin hebben in licht verteerbaar voedsel zoals frisse salades, vinden we in de herfst dampende stamppotten, soepen en ovenschotels heerlijk. Wat is jouw favoriet?

Lekker zappen!
In de herfst kunnen we weer smullen van allerlei nieuwe televisieprogramma’s en films. Netflix heeft zijn voorraad flink aangevuld en ook op de landelijke tv zenders is weer allerlei nieuws te zien, van spelprogramma’s als Expeditie Robinson tot documentaire series op de publieke omroepen. Bingewatchen maar, het liefst onder een dekentje met kaarsjes aan.

Wat is jouw favoriete seizoen?