Sittard

1358

In het gezellige Sittard vind je alles wat je nodig hebt voor een compleet dagje shoppen: speciaalzaakjes, de grotere ketens, maar ook charmante ’prullaria’ winkeltjes. De populaire, wekelijkse markten geven de stad een knusse, dorpse uitstraling. Absoluut niet massaal, wel relaxed en sfeervol.

FEE
FEE is een platform voor jong design, kunst en mode. Hun tijdloze collecties zijn geïnspireerd op Cult films, muziek en klassieke stijliconen. Merken die je hier vindt zijn bijvoorbeeld Ganni, The Kooples en Dr. Martens. Superleuk voor inspiratie, maar ook voor een heerlijke kop koffie.
Limbrichterstraat 71

Labels
Bij Labels vindt je een indrukwekkende collectie aan exclusieve modemerken zoals Isabel Marant, Kenzo en Acne. Hoewel de winkel erg luxe aan doet, is Labels erg toegankelijk voor iedereen. Prachtige stoffen en een indrukwekkend interieur – zwart aan de herenkant, wit aan de dameskant – maken deze winkel zeker een bezoekje waard.
Putstraat 10 – 12
SOOF Conceptstore
Bij SOOF komen goede koffie, interieur en mode samen. Mooie merken en spullen waar je normaal ver voor moet reizen, zijn bij SOOF te koop. Erg bijzonder is dat de werken van De Sittardse Schilder (Soof’s opa) worden getoond. Naast shoppen, is er bij SOOF ook voldoende plek om te vergaderen of te studeren onder het genot van een heerlijke cappuccino.
Rosmolenstraat 7
Beeld: soof-conceptstore.n

Mooi in Sittard
Bij Mooi in Sittard ben je aan het goede adres wanneer je zoekt naar een leuk cadeautje voor jong of oud. Ook voor aparte interieur items kun je hier terecht. Een groot deel van de artikelen zijn fairtrade of gemaakt door jonge ontwerpers. Hierdoor is de collectie wisselend, waardoor je steeds weer zult worden verrast met unieke, nieuwe items.
Brandstraat 25

Presento
Zin om je woning een opfrisser te geven, of wil je iemand anders een mooi cadeau geven? Dan ben je bij Presento aan het juiste adres! Ieder seizoen vindt je hier weer gave ideeën om je woning mee op te leuken. Zoals ze bij Presento zelf zeggen: Binnenlopen is beleven!
Helstraat 55
Beeld: vvvzuidlimburg.nl

Bormans
Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goed paar nieuwe schoenen, moet je bij Bormans zijn. Hoogstaande, maar trendy merken voeren hier de boventoon, voor zowel jong als oud. De winkel is gezellig en het personeel staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.
Steenweg 27 – 29