Deze week in de retail: week 13

581


Daar zit een luchtje aan
Vanaf deze zomer kun je naast kleding, ook voor parfum terecht bij Jack & Jones. Het Deense herenlabel lanceert in augustus zijn eerste collectie parfums. De parfumlijn bestaat uit drie verschillende geuren en richt zich met name op ‘millenials’. De geurlijn wordt gemaakt met Maesa, een Franse producent die ook samenwerkt met grote ketens als Zara, H&M, Michael Kors en Douglas.


Brood bezorgd via een robot
Albert Heijn test de komende tijd een bezorgrobot op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens de proefperiode kunnen studenten en docenten op de High Tech Campus met een app bestellingen doen bij de plaatselijke AH To Go. Deze worden aan de hand van een virtuele plattegrond door de robot bezorgd, die overigens wat weg heeft van een mini-ligfiets. 


Tony en de chocoladefabriek
Chocoladeliefhebbers opgelet: Tony’s Chocolonely heeft een chocoladefabriek geopend in de brandstore in de Beurs van Berlage. Vanuit de winkel kun je het maakproces van A tot Z volgen, maar ook je eigen reep samenstellen. Van type chocolade tot vulling en wikkel. Een bezoekje waard!