Column Harry Bijl: passende kleding maken wie je bent

1489

Op je lijf geschreven kleding dragen, geeft je meer zelfvertrouwen en werkt positief op je imago. Gelukkig zijn er heel veel merken en kledingstijlen waar je uit kunt kiezen. Dat geldt ook steeds meer voor mannenmode.

Hoe en wat iemand draagt, zegt veel over de persoon zelf. Zolang de kleding bij je postuur past en het je gelukkig maakt is er geen goed of fout. Onze smaakverschillen lopen nu eenmaal flink uiteen. De een houdt van een ingetogen en de ander van een meer uitgesproken stijl. Per kleedmoment kunnen die smaken ook flink door elkaar lopen.

Tikkie eigenzinnig

Mannen kopen steeds vaker zelf hun kleding en durven ook voor een tikkie eigenzinnig te gaan. Heerlijk om te zien dat er merken zijn als: ‘A Fish Named Fred’ die in alles wat ze doen kiezen voor humor en een leuke twist. Zie hier ook in dit filmpje. Dankzij Rob Schalker, de bevlogen en creatieve oprichter, zwemt Fred nu met veel flair rond. Ik ken Rob al heel lang en het mooie aan hem is dat hij altijd voor goud gaat. Hij weet mensen en bedrijven voor zich te winnen en houdt van samenwerking en zoekt de vernieuwing op. Check hier ook zijn filmpje: https://youtu.be/HdWgS1nEhvE