7x shoppen in Tilburg

807

Knusse vintage zaken, liefde voor duurzaamheid en sfeervolle boetiekjes: ga een dag shoppen in Tilburg en je wordt absoluut niet teleurgesteld. Wij verzamelden zeven toffe winkeladressen voor je.

Excento dancing shoes – Een echte dansliefhebber? Dan moet je zeker even een kijkje bij Excento nemen. Volwassenen en ook kinderen kunnen hier terecht voor allerlei soorten dansschoenen: van klassiek ballet tot streetdance en van hiphop tot country. Én je krijgt er ook nog eens een gratis portie advies bij van eigenaresse Sandra, die ruim 25 jaar danservaring heeft.
Schouwburgring 6

TIEN – Als je gaat voor uniek, dan ga je voor conceptstore TIEN. Hier komen food, fashion & furniture op een originele, eerlijke en persoonlijke manier samen. TIEN wil jonge talenten een kans geven om zichzelf te uiten en werkt samen met verschillende lokale producten en bedrijfjes.
Heuvelstraat 104

Pleïade – Even tot rust komen en inspiratie opdoen? Dan zit je bij Pleïade wel goed. Je vindt hier allerlei geschenken die bijdragen aan bewustwording en spiritualiteit. Kwaliteit en service staan in deze winkel voorop.
Nieuwlandstraat 36

Sam-Sam – Dol op vintage? Loop dan eens binnen bij Sam-Sam. Bij deze winkel uit 1975 scoor je retro en vintage kleding voor iedereen. De beste koopjes en unieke items gegarandeerd. Als je gaat, let dan ook op de sectie met oude elpees. Wij wisten de hand te leggen op You’re the man van Marvin Gaye.
Noordstraat 82

Mint & Pepr – Eigenaren Tjerk en Margriet zijn dol op Tilburg. Tilburgers zijn gezellig, warm en sociaal en dat is ook precies de kracht van hun winkel Mint & Pepr. Aan passie voor mode is hier geen gebrek. En wil je een keer out of your comfortzone gekleed worden? Waag in deze winkel dan de sprong.
Heuvelstraat 125

Velerlei – Als je een voorliefde voor duurzaamheid hebt, dan is Velerlei een aanrader. Je hebt hier een grote kringloopafdeling met vintage items, maar ook allerlei kleinere op zichzelf staande winkeltjes. Van tweedehands kinderboeken tot hippe woonaccessoires en van nieuwe dameskleding tot sieraden. Hier ben je wel even zoet!
Nieuwlandstraat 47

Meneer en Mevrouw van Hout – Voor minimalistische en moderne artikelen. Meneer en Mevrouw van Hout geeft nieuwe ontwerpers een podium in de winkel en heeft allerlei unieke meubels. Ook vind je er een aan de winkel gekoppeld atelier.
Telefoonstraat 36