7x shoppen in Amersfoort

1038

Oude grachten, gezellige pleinen en unieke boetiekjes. Wie een dagje gaat shoppen in het sfeervolle Amersfoort zal absoluut niet teleurgesteld worden. Een greep uit de leukste winkeladressen. 

Blur 
Ontdekken, ervaren, verwonderen en inspireren? Dan zit je bij Blur goed. Je vindt er de leukste (en eerlijke!) cadeaus: van kleding en sieraden tot gadgets en planten. Doordat het aanbod steeds wisselt, word je altijd weer verrast. Ook fijn: er is een café waar je lekker kunt neerploffen voor een kop koffie, zoetigheid of broodje. 
Mooierstraat 18

De markt op de Hof
Een populaire spot in hartje Amersfoort: de markt. Voor het kopen van een bosje bloemen, lekker visje of een verse stroopwafel. Een bezoekje waard!
Hof 2

Liberty Lifestyle
Aan een van de mooiste grachten van Amersfoort vind je Liberty Lifestyle. Je kunt er terecht voor zowel dames- als herenkleding, maar ook voor spullen in je huis, cadeaus en sieraden.
Kortegracht 5

Ezelsoor
Op zoek naar een specifiek stripboek, klassiek bordspel of een woordenboek? Loop eens binnen bij Ezelsoor. Vanaf 1982 verkoopt deze boekhandel tweedehands boeken, dvd’s, muziek of spellen.
Achter de Arnhemse Poortwal 21

The Little Shop of Colours
Eigenaressen Ellen en Roos (moeder en dochter) vonden het Nederlandse modebeeld wat saai. Daarom zijn ze een kleurrijke winkel gestart waar ze niet vies zijn van fluorescerende sokken, felgekleurd servies of een glitter diadeem. 
Krommestraat 12

Vintage Friends
Dol op vintage? Dan ben je bij Vintage Friends aan het juiste adres. Hier vind je 9 ondernemers onder één dak. Allemaal met een hart voor vintage en tweedehands spullen. De kans is groot dat je deze winkel niet met lege handen verlaat.
Textielweg 10

Pastorie De Elleboog
Dit is niet alleen een pareltje vanaf de buitenkant. Pastorie De Elleboog is een cadeauwinkel, galerie en atelier in één. Mensen met een verstandelijke beperking vinden hier allerlei mogelijkheden voor dagbesteding. De kunst die hier gemaakt wordt, is te koop maar alleen een kijkje nemen mag natuurlijk ook.
Langegracht 37