3 vragen aan de Pensioendesk

481

1. Ik ga binnenkort trouwen, moet ik dit ook aan jullie doorgeven?
Gefeliciteerd! Dit hoef je niet aan ons door te geven. Wij krijgen een huwelijk en een geregistreerd partnerschap automatisch door via de gemeente.

2. Moet ik een verhuizing binnen Nederland ook doorgeven?
Nee, dit is niet nodig. Via de gemeente ontvangen we je nieuwe adres automatisch.

3. Ik weet dat het pensioenfonds zoveel mogelijk digitaal communiceert, maar eigenlijk vind ik het toch prettiger om alles per post te krijgen. Is dit nog mogelijk?
Ja, dat is zeker nog mogelijk. Je kunt dit telefonisch of schriftelijk aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat je al onze informatie in de toekomst per post ontvangt. Je kunt je communicatievoorkeur ook wijzigen via ‘Mijn Omgeving’. Bij ‘Mijn Profiel’ kun je aangeven dat je alles liever per post ontvangt.